Over ons

STUDIO DESK 3 IMG_1947 GREY copy

 

VOICEOVERS is al sinds 2003 gespecialiseerd in stemopnames en sounddesign voor alle mogelijke toepassingen met gesproken woord. VOICEOVERS produceert reeds voice-recordings en audio-content voor een scala aan klanten en projecten sinds 2003.

 

Services

Of u nu op zoek bent naar een stemopname voor een zakelijke presentatie of naar een compleet geproduceerde radiospot, bij VOICEOVERS bent u aan het juiste adres. We voorzien al uw e-learning projecten, audiogidsen, zakelijke presentaties, commercials, video producties, web trainingen, animiaties, telefoonboodschappen, events en meer van de juiste stemopnames. Neem gerust een kijkje op de SERVICES pagina en zie en hoor een selectie van voorbeelden.

Meer dan 50 talen

Vanuit de VOICEOVERS studio in Gent, maar ook in samenwerking met studio’s en stemmen over de hele wereld, beschikt VOICEOVERS over een immer groeiende voice talent database. VOICEOVERS werkt enkel met professionele en ervaren native speakers in meer dan 50 talen. (and counting…)
Van een project in één taal, tot grote meertalige projecten in de 50+ talen die we aanbieden, we voorzien al uw projecten graag van de juiste stemmen en opnames.

Aanvullende services

U heeft een vertaling van uw tekst nodig, of een review van uw script door een native speaker? We kunnen ook daarbij helpen. En de nieuwe opnames kunnen we synchroniseren met video, tijdcode of bestaande audio.

Ervaring en service

In combinatie met de ervaring, expertise and technische faciliteiten zijn voor VOICEOVERS snelle levertijden, constante hoge kwaliteit, flexibiliteit en service van tel. Neem eens een kijkje op de Klanten & Referenties pagina voor een selectie van eerder werk.

Indien u vragen mocht hebben, contacteer ons gerust. We beantwoorden ze graag.

 

0:00
0:00
0
Mijn selectie