De studio

 

De op maat gemaakte VOICEOVERS studio is uitgerust met alle faciliteiten om u de hoogste kwaliteit stemopnames en sound design te kunnen bieden. Van de op spraak afgestemde akoestiek en de analoge front end van de signal chain, tot het digitale opname systeem dat het kloppend hart van de studio vormt, VOICEOVERS kiest steeds voor bewezen kwaliteit en stabiliteit.

 

Main room

Onze ruime en gezellige edit room is uitgerust met een op maat gemaakte Duodesk editing desk uit Wenen, waarin de meeste apparatuur een plaatsje binnen handbereik vindt. Meerdere videoschermen voor dubbing, editing en monitoring zijn bevestigd aan muren en op de desk. En wifi is beschikbaar voor de klanten. En ook zeker niet onbelangrijk, we ontvangen u in een informele maar professionele sfeer, met de koffie van Mr Clooney. We maken een heerlijke cappucino mocht u daar zin in hebben. 🙂

 

Vocal booth

De op maat gemaakte vocal booth of opnamecabine heeft de ideale akoestiek voor stemopnames.
Deze is uitgerust met klassieke Neumann en Shure microfoons, met Beyer Dynamic, Sony en Sennheiser hoofdtelefoons, en met aan de muur bevestigde schermen voor dubbing naar video. Tot drie mensen vinden er een zitplaats voor diverse opnames zoals interview opnames, meerstemmige opnames of elke andere opname waarbij interactie tussen de verschillende stemmen nodig is.

 

Meeluisteren

Klanten en stemmen kunnen vanop afstand met de studio connecteren om op te nemen, mee te luisteren en te regisseren. Dit kan via Source Connect, Sessionlink, Cleanfeed, IPDTL, of skype.

 

Gear

Voor de in de techniek geïnteresseerden: De studio beschikt over een Avid Pro Tools HD System met 192io en Omni HD interfaces, Adam S3X-H Dynaudio Acoustics monitoring, Procontrol control surface, Avalon, SPL en SP preamps, Neumann U87 en TLM127, Shure SM7B en Studio Projects microphones, hoofdtelefoons van Beyer Dynamic, Sony, AKG en Focal Audio, plugins van Waves, McDSP, Abbey Road, Softube, TC Electronic, Izotope, TL Audio, WaveArts, Native Instruments, Spectrasonics, UVI en URS. En nog veel meer.

0:00
0:00
0
Mijn selectie